lørdag 26. november 2011

uke 25 i svangerskapet

Fra 25 uker og 0 dager til 25 uker og 6 dager av svangerskapet.
Vekt: 800 g
CRL: 22 cm
Full lengde: 30 cm

OM BARNET:
Fosteret er i begynnelsen av denne uken 23 uker gammelt. Allerede nå begynner det å bli liten boltreplass for fosteret i livmoren. Øyevipper dukker opp denne uken, og øynene vil snart kunne åpnes og lukkes!
Hjernen vokser fremdeles fort, og fosteret er en velproporsjonert liten minibaby. Fosteret begynner også å få lengre hår på hodet.

TIL MOR: Kroppen din er skapt til glede!
En stor del av reisen er unnagjort. Du har vært flink! Gled deg over den tilbakelagte strekningen, og nyt denne rolige etappen. For mange kan dette være den beste delen av svangerskapet. Prioriter derfor tiden godt. Kanskje er det på tide at du tar mest hensyn til deg selv, og gir slipp på alt du "skulle" ha gjort. Gi deg selv litt større frihet! Hvem kan ellers gi deg det?

Selv om livmoren etter hvert tar mer plass, og trykker på blæren slik at du oftere må på toalettet, er det likevel ingenting som skulle hindre deg i å invitere partneren til sex. Tenk hvilken kraft som kan hentes ut av seksualiteten!

Oppleves samleie på en annen måte nå, er det en god mulighet til å øke nærheten mellom dere tre. Dessuten er det en flott måte for deg å holde deg i form på, og forberede bekkenmuskulaturen til fødsel. Unn deg denne kilden til nytelse og glede! En annerledes måte å tenke på kan være denne; har du vondt i hodet kan god sex være det som hjelper best!


Min form :
I magen er det UTROLIG mye liv! En skikkelig sprellemann bor der.
Kan ikke huske at Celin var så aktiv i magen!
Nå er det konstant liv, hele tiden, hele dagen. Og herlig er det!
Celin sovnet oppå meg, på magen å brystet mitt, her om dagen. Å da spente lilleprinsen noe helt enormt. Tror Celin merket at det var noe, for hun ble selv urolig!
Har tenkt mye i de siste dagene, på lille jenta mi som skal bli storesøster. Lurer sånn på hvordan hennes reaksjoner blir, å hvordan forholdet hennes til lillegutt kommer til å bli :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar